Seminar Road2 Sdn Bhd (Shah Alam) Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg

Seminar Road2 Sdn Bhd (Shah Alam)  Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg

Assalamualaikum


Hai, saya faizal. Saya akan sharing kepada anda bagaimana mengembangkan bisnes anda dari enterprise ke sdn bhd. 

Alhamduliillah, dulu, saya start dari 1 enterprise dan kini run 7 Sdn Bhd. Tapi sewaktu enterprise banyak benda yang saya belajar bagaimana untuk menukar mindset dari bekerja untuk duit kepada duit bekerja untuk kita.


Jika anda berminat untuk berniaga, anda akan bermula dari rumah, enterprise dan seterusnya ke sdn bhd. Ia adalah pengembangan yang normal. Yg tak normal nya adalah, berniaga enterprise bertahun-tahun, tapi company masih lagi di takut enterprise. Semua benda buat sendiri, dari A-Z. Dulu saya begitu, sehinggalah sy temui formula untuk sistemkan bisnes saya untuk mejadi bisnes bersistem tanpa perlu kehadiran saya run. Itu salah satu sebab kenapa saya boleh concentrate untuk buka lebih banyak bisnes. 


Sdn Bhd adalah satu legasi untuk anda bina kekayaan keluarga anda. Jika anda baru start berniaga, 

anda boleh juga join, untuk belajar "ROAD2 SDNBHD" utk buka bisnes dari enterprise hingga ke sdn bhd satu hari ni nanti.


Atau JIka anda dah pun membuka "SDN BHD" dan seterusnya investment holding company  , anda juga boleh join, sbb tuan faizal akan terangkan cara untuk membina legasi anda dengan betul melalui cara yang Tan Sri Syed Mokhtar Bukhari bIna empayar bisnes dari bisnes daging lembu dipasar malam hingga menjadi top 10 orang billionaire malaysia yg mempunyai nilai kekayaan rm10billion . 



Siapa yang wajib hadir ?

- bisnes owner enterprise yg sales dah melebih rm20k sebulan

- individu yg dah buka sdn bhd tapi tak tahu apa fungsi sdn bhd

- pengarah syarikat yang nak tahu cara uruskan sdn bhd

- shareholder yang nak tahu bagaimana run bisnes tanpa berada didalam bisnes. 



Apa yang bakal anda pelajari ?

1) cara mengembangkan bisnes melalui sdn bhd & investment holding company

2) cara pengiraan bIla patut convert ke sdn bhd

3) kenapa nak kena sdn bhd dari segi tax perspectif.

4) layanan tax & incentif tax kerajaan

5) cara kumpul paid up capital & cara kira saham & taxfree dividen

6) tanggungjawab sebagai director & shareholder

7)  date & tarikh penting untuk menguruskan sdn bhd

 


Tempat adalah terhad 20 org sahaja bagi satu sessi. Anda boleh tanya macam2 soalan face2 face kepada saya. 


YURAN kebijaksanaan (kita tak caj mahal sbb kita mmg betul2 mahu share benda ini kepada anda sbb ilmu ni biasanya org akan caj ribu2 utk bagi anda faham sbb anda bakal jimat ribu2 sbb cukai yg anda bayar akan berjaya dijimatkan gila2 secara sah disisi undang2 )


MASA & TEMPAT
Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg 
di Office TheCeo Holding
No74a, Jln Badminton 13/29
Shah Alam Seksyen 13

(berhadapan Richworks Dr Azizan )



 


 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
#SuperEarlyBird Road2 Sdn Bhd (Shah Alam) Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg HABIS STOK
#EarlyBird Road2 Sdn Bhd (Shah Alam) Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg
7
NORMAL PRICE Road2 Sdn Bhd (Shah Alam) Maulidur Rasul Selasa 20 November 9.30ptg - 1.30ptg
18
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran