Servis Management Akaunting 2017 + Submit Borang B2017 LHDN

Servis Management Akaunting 2017 + Submit Borang B2017 LHDN

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH

  • Susah nak dapat loan untuk beli rumah , kenderaan 
  • tak tahu macam mana nak kira capacity loan yang bank boleh bg anda ?
  • Tiada buat akaunting untuk bisnes anda?
  • anda rasa berkerja sendiri bank tak pandang? 
  • Resit - resit bisnes tak pernah simpan ?
  • Takut kena serbu dgn LHDN sebab dah berniaga bertahun2 tak pernah declare?
  • Nak tahu rahsia bagaimana gunakan duit bank (others people money) 
  • Nak tanya mcm2 soalan pasal tax? sbb kita akan buat wasap group. anda boleh tanya nanti
  • Taknak kena denda beribu-ribu dgn LHDN disebabkan tak pernah declare tax?
  • Nak kita buatkan dari A-Z sampai dapat borang B, sampai dapat loan ?
  • Nak capai financial freedom dgn cara beli rumah , kemudian sewakan. Penyewa yg bayar sampai mati. 


jadi,  selamat datang ke dunia akaun & tax, 


APA YANG ANDA DAPAT BILA SIGNUP SERVIS MANAGEMENT AKAUNTING DGN KITA?

  • Kita buatkan group support untuk anda tanya. Khas utk anda seorang, xda campur dgn org
  • Kita berikan soalan yang mudah untuk anda jawab. Melalui sistem online form.
  • Kita bagi satu sistem excel, untuk mudah anda isi setiap tahun untuk tax preparation.
  • Kita kirakan jumlah pendapatan anda melalui , penggajian, untung bisnes, dividen & rental income
  • Kita akan guide cara untuk bayar zakat yg boleh menggantikan bayar tax
  • Kita akan kirakan jumlah capacity loan yg anda layak. Bank memang NAK bg loan.
  • Anda akan dapat ketenangan sebab anda dah tunaikan tanggunjawab anda kepada negara. JIka ada pegawai lhdn yg nak cari anda, anda dah tak takut dah sebab anda dah declare. 


ni contoh group yg kita dah setup ...

1 client taxreview = 1 wasap group , jadi kita boleh fokus untuk bantu  anda dan anda takkan segan nak tanya soalan. Ini umpama GROUP SUPPORT KHAS Untuk anda. 




 

TESTIMONI 

"Saya buat bisnes enterprise jer, sy declare  tax rm1167 jer, terus bank luluskan dan dapat loan rm500k , Tuan faizal & team yang buatkan dari A-Z, tak sangka TAXreview ini memang berkesan " ~ Tuan Ifwat 


TESTIMONI 

"8 tahun sy tinggal di rumah mertua,  8 kali juga saya try apply loan, tak lepas2, akhirnya , selepas TAXreview yg dibuat oleh tuan faizal & team dari A-Z, saya bawa borang B  pergi ke bank,  loan rumah sy terus lulus rm350k, declare cukai rm2017 jer, mmg power tuan faizal & team" ~ Pakcik All  


TESTIMONI 

"Saya dapat beli mesin yg berharga rm450k dari german secara loan dengan bank, satu sen pun tak pakai duit saya. Boleh lar capacity production bisnes saya bertambah besar selepas dapat mesin power ni. TAxreview Tn Faizal & Team mmg terbaeikkk " ~ Wafiq Ruang Idea.   




 




SERVIS YANG KITA SEDIAKAN

  • Taxreview untuk personal & enterprise
  • Menyediakan Akaun Untung Rugi, untuk submit ke Lhdn.
  • Mendaftar kan anda & Mengisi borang dan buat submisiion ke LHDN online 
  • Mengeluarkan salinan pengesahan Lhdn untuk kegunaan pinjaman bank.
  • Membuat pembayaran tax ke hq lhdn untuk dapat resit original.
  • Mendaftar no cukai bagi yang belum ada no pendaftaran di LHDN



CONTOH BORANG B & PENGIRAAN LOAN

selepas taxreview, ni contoh borang B LHDN yang bakal menyebabkan bank beri anda loan. 



GUNA ENTERPRISE PUN BOLEH DAPAT LOAN RUMAH TAU. 

SYARATNYA MUDAH SAHAJA

1) Ssm enterprise lebih 2 tahun
2) nama clear cris 
3) ada submit borang B lhdn. 


Jika purata untung bisnes setiap bulan :-
Rm1000 boleh dpt loan rumah rm80k 
Rm2000 boleh dpt loan rumah rm160k 
Rm3000 boleh dpt loan rumah rm240k 
Rm4000 boleh dpt loan rumah rm560k 
Rm5000 boleh dpt loan rumah rm700k
Rm6000 boleh dpt loan rumah rm840k 
Rm7000 boleh dpt loan rumah rm980k
Rm8000 boleh dpt loan rumah rm1.2juta

Anda hanya perlukan borangB untuk membuktikan income anda kepada bank. kena buat 2 tahun. 
 


BERAPA NILAI YANG ANDA DAPAT ?

  • tak kena denda dengan lhdn bernilai beribu
  • boleh beli rumah dan property beribu guna duit bank
  • boleh beli kereta impian anda beribu-ribu guna duit bank
  • anda hidup dapat ketenangan sbb tak risau dah lagi dgn lhdn (priceless)


BERAPA RM YANG ANDA PERLU BAYAR UNTUK TAXREVIEW NI ?

ANDA mungkin KENA DENDA DGN LHDN  jika mengabaikan terus tidak menghantar cukai pendapatan setiap tahun, namun pintu TAUBAT masih terbuka, selagi lhdn tak jumpa anda, masih ada masa untuk mengisytiharkan pendapatan anda. Jangan tunggu mereka datang KETUK pintu baru kit abaru terhegeh nak declare, confirm waktu tu anda akan kena DENDA & PENALTI .

.

Jgn sampai terlepas tawaran ini:

.

memandangkan anda akan mendapat nilai beribu ribu manfaat, jadi harga kita patutnya beribu-ribu lah kan utnuk kita caj anda. Dahlah group coaching tu khas untuk anda. pheww...

.

.

jadi berapa patutnya kita cas anda? rm5000 ok ? ok lar kan sbb anda dapat nilai beribu2..

.
.
===========================
[HARGA TAXREVIEW NI SEKARANG IALAH RM3500]
===========================
.
.
Tapi masih MURAH berbanding HARGA ASAL.
.
.
Harga asal iaitu RM5000 ( sebab nilai yang anda akan dapat beribu-ribu nilai sbb boleh beli property & tak kena denda dah dgn lhdn bila anda dah declare)
.

.
ok mcm ni la. JIka anda bertindak sekarang! kita bagi anda offer gila2  punya. Sbb benda ni limited, kit anak kena mengadap sorang2! 
.
R̶M̶5̶0̶0̶0(harga yuran asal)
R̶M̶3̶0̶0̶0(harga #EarlyBird)

RM990 (sehingga 22hb sept 2018, 11.59 pm)
.
.
RM2000 (harga 
akan dinaikkan selepas 22hb sept 2018 ) 

RM3000 (harga akan dinaikkan selepas 27b sept 2018 ) 

.

.

.

Kalau tak nak terlepas peluang ni, boleh daftar sekarang untuk mendapatkan harga RM990 sebelum tamat harga diskaun ini. Tempat terhad tau.. 





DAFTAR & BERTINDAK SEKARANG DIBAWAH! 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PROMO RM990 Income Tax Registration & Submission + Management Account 2017 + Loan calculation
3
RM2000 Income Tax Registration & Submission + Management Account 2017 + Loan calculation
17
RM3000 Income Tax Registration & Submission + Management Account 2017 + Loan calculation
28
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran