Peluang Bisnes Ejen Kedaicctv.com

Peluang Bisnes Ejen Kedaicctv.com
 [PELUANG BISNES] EJEN DIPERLUKAN !! KINI DIBUKA!! UNTUNG KASAR SEHINGGA RM1280 PERCUSTOMER 

ada yg beminat, kita nak cari ejen bisnes kedaicctv.com 1 malaysia. Anda nak buat Part Time pun boleh. Sesuai utk 
1) laki anda yg nak cari part time bisnes 
2) adik2 atau sedara mara ygnak cari part time bisnes 

contoh utk setiap site cctv: 
harga siap pasang pasaran rm1980
harga kos brg rm780 (tak termasuk hard disk)
untung kasar pasang = rm1280

stepnya begini, 
anda beli barang dari kita, 
anda trainingdgn kita cara pasang diy, 
anda cari customer, 
anda pasang @ ajar customer pasang diy, 
dapat ler duit. 

jika anda buat part time satu ahad, 
seminggu anda buat 2 site, sebulan boleh buat 8 site sebulan, rm1280 x 8 = rm10240 sebulan. 
amacam? ok lah tu part time kan?



hanya utk 30 ejen bisnes terawal. modal rm780 skali barang dan tambah rm220 utk  kita training ajar cara nak pasang dan setup cctv untuk anda nak setup cctv pada pelanggan anda.

sila daftar dibawah 

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej DIY 4 kamera + DVR + cable 60ft + power supply
Pendaftaran LHDN Borang C untuk syarikat
JUMLAH
GST (6%)
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran