Seminar Bisnes Bersistem

Seminar Bisnes Bersistem

ITERNARY SEMINAR BISNES BERSISTEM 

9am :  Cashflow Game & accounting.

10pm : Rahsia Otak Kaya vs Otak Miskin 

11am : Rahsia 3 Jenis aset Otak Kaya

12am : Rahsia Jadi Kaya Raya dgn Incometax planning

1pm : Rahsia Mudah Lulus Loan Bank guna Investment Holding Company  (loan profiling)


Yuran Seminar 

seorang Rm80 seorang (rm40 jika daftar early bird) 

berdua rm70 seorang (rm35 jika daftar early bird)

bertiga rm60 seorang (rm30 jika daftar early bird)

berempat rm50 seorang (rm25 jika daftar early bird)


FAQ

Apa itu game CASHFLOW ?

Cashflow game adalah salah sebuah game financial iq yg akan test otak ttg bagaimana nak jadi kaya dgn cara uruskan duit cashflow  seharian dari personal dan dari bisnes kita. Kita  akan main game ni secara online secara beramai-ramai. Game ini adalah ciptaan Robert Tkyosaki yg popular  dgn buku best seller di USA bertajuk "Rich Dad Poor Dad" 

.

.

Dalam game ini anda akan didedahkan bagaimana Rahsia dgn sistemkan bisnes, anda tak perlu lagi bekerja berniaga utk mencari duit. Kita nak jadikan duit yg sebenarnya yg akan bekerja utk kita melalui 3 aset utama iaitu bisnes, property dan investment.  Anda akan tahu bagaimana proses cashflow akan bergerak melalui income , expenses, aset dan liability. Game ni sgt praktikal, ia akan menguji Financial IQ anda. Kita juga akan kira cashflow sebenar anda dgn mengunakan formula excel yg kita cipta.

.

Sy juga akan dedahkan kepada anda, cara nak kira tax LHDN dan rahsia bagaimana dengan celik ilmu income tax ni, anda boleh dapat banyak kemudahan loan dari bank. Teknik ni dah lama kawan2 cina kita tahu, kita ni jer yg terlambat tak tahu. Sy akan share bagaimana org bank luluskan pinjaman utk anda beli rumah teres, shoplot & kereta idaman anda guna income dari bisnes enterprise atau sdn bhd anda. 

.

.

Jadi apa bezanya dgn bengkel ? JIka anda sign up utk Bengkel Bisnes Bersistem, Bengkel ni akan start jam 2ptg hingga 6 ptg.  Kita juga akan sediakan lunch makan tengahari. Dalam bengkel ni, ianya  adalah lanjutan cara nak buat bisnes bersistem menggunakan akaunting software online yang FREE yg ramai tak tahu. 

.

Kita akan start sentuh 6 department "kuda" iaitu marketing, sales, akaun , purchasing, operation dan human resource. Kuda2 ini akan diuruskan oleh seekor "kerbau" iaitu manager yg kita train.

.

.

Dalam marketing department, Kita juga akan share bagaimana nak tahu cara nak analisis kos iklan anda di facebook, cara design gambar sentap sepantas 5 minit menggunakan online software utk integration onlilne dan offlline marketing kempen anda. 

.

.

Dalam sales department, kita akan share bagaimana anda boleh rekod database pelanggan dan filing segala document quotation & buat invoice kepada customer anda secara online sepantas 2saat melalui smarthp dan pc. Selain itu bagi pelanggan yg belum buat keputusan utk membeli, anda boleh buat teknik wasup hantu dan teknik saka fb.  Teknik wasup hantu akan memnyebabkan customer terpaksa membeli dari anda disebabkan anda followup dgn menggunakan komunikasi sistem yg berkesan. Teknik saka fb pula ttg bagaimana nak buat customer anda sentiasa lihat iklan anda di fb mereka dgn kos yg very targeted dgn menggunakan fb pixel + website . Sy juga akan share ttg sms blasting sistem utk bg pukau pelanggan selalu teringatkan anda. 

.

Dalam akaun department, kita akan share bagaimana, anda boleh rekod segala resit2 perbelanjaan anda setiap hari. Yg bestnya bukan anda yg rekod. Akaun anda yg rekod. Kita ajar cara filing online dan ofline seperti yg bakal diminta oleh auditor atau lhdn. Yg bestnya dalam akaun department ni, kita akan share kepada anda cara buat akaunting tanpa anda perlu jadi akauntan. Sistem ni adalah percuma dan online. Dari akaunting ni nanti anda boleh print report profit & loss utk disubmitkan kpd lhdn utk apply loan utk beli aset nanti. Kita juga akan share kepada anda cara nka kira tax dgn lebih detail lagi. Ramai bisnes owenr tak tahu  dgn membayar income tac, senang bank nak luluskan loan.


DAFTAR SEKARANG ! seat terhad !


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
50% EARLYBIRD Seminar Rahsia BIsnes Bersistem di Johor Bharu 21/4/2017 Jumaat 9pg - 1tghr di Hotel Zam Saham HABIS STOK
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

GST (6%)
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran