Seminar & Bengkel Bisnes Bersistem di Johor Bharu 21/4/2017 Jumaat Hotel Zam Saham

Seminar & Bengkel Bisnes Bersistem di  Johor Bharu 21/4/2017 Jumaat Hotel Zam Saham

ITERNARY SEMINAR BISNES BERSISTEM 

9am : Open Networking like a pro.

10pm : Rahsia Kekayaan Orang Cina

11am : Cashflow Game

12am : Rahsia LHDN (Bayar tax dapat loan)

1pm : Rahsia Loan Bank (loan profiling)


ITERNARY BENGKEL BISNES BERSISTEM

2pm : Marketing &  Sales Department System 

3pm : Account & Purchasing Department System

4pm : Operation & Human Resource Department System

5pm : Start your Investment Holding Company (macam Tan Sri Syed Mokhtar Bukhari)  

6pm : Tamat


Yuran Seminar shj

seorang Rm80 seorang

berdua rm70 seorang

bertiga rm60 seorang

berempat rm50 seorang


Yuran Seminar + Bengkel  shj

seorang Rm350 seorang

berdua rm300 seorang

bertiga rm250 seorang

berempat rm200 seorang 


FAQ

Apa beza Seminar dan Bengkel ?

Seminar ini start dari jam 9pagi sampai 1 tghari shj. Dalam seminar ini , kita ajar cara urus duit guna teknik cashflow game yg kita akan main secara online. Game ini adalah ciptaan Robert Tkyosaki yg popular  dgn buku best seller di USA bertajuk "Rich Dad Poor Dad" 

.

.

Dalam game ini anda akan didedahkan bagaimana Rahsia dgn sistemkan bisnes, anda tak perlu lagi bekerja berniaga utk mencari duit. Kita nak jadikan duit yg sebenarnya yg akan bekerja utk kita melalui 3 aset utama iaitu bisnes, property dan investment.  Anda akan tahu bagaimana proses cashflow akan bergerak melalui income , expenses, aset dan liability. Game ni sgt praktikal, ia akan menguji Financial IQ anda. Kita juga akan kira cashflow sebenar anda dgn mengunakan formula excel yg kita cipta.

.

Sy juga akan dedahkan kepada anda, cara nak kira tax LHDN dan rahsia bagaimana dengan celik ilmu income tax ni, anda boleh dapat banyak kemudahan loan dari bank. Teknik ni dah lama kawan2 cina kita tahu, kita ni jer yg terlambat tak tahu. Sy akan share bagaimana org bank luluskan pinjaman utk anda beli rumah teres, shoplot & kereta idaman anda guna income dari bisnes enterprise atau sdn bhd anda. 

.

.

Jadi apa bezanya dgn bengkel ? JIka anda sign up utk Bengkel Bisnes Bersistem, Bengkel ni akan start jam 2ptg hingga 6 ptg.  Kita juga akan sediakan lunch makan tengahari. Dalam bengkel ni, ianya  adalah lanjutan cara nak buat bisnes bersistem menggunakan akaunting software online yang FREE yg ramai tak tahu. 

.

Kita akan start sentuh 6 department "kuda" iaitu marketing, sales, akaun , purchasing, operation dan human resource. Kuda2 ini akan diuruskan oleh seekor "kerbau" iaitu manager yg kita train.

.

.

Dalam marketing department, Kita juga akan share bagaimana nak tahu cara nak analisis kos iklan anda di facebook, cara design gambar sentap sepantas 5 minit menggunakan online software utk integration onlilne dan offlline marketing kempen anda. 

.

.

Dalam sales department, kita akan share bagaimana anda boleh rekod database pelanggan dan filing segala document quotation & buat invoice kepada customer anda secara online sepantas 2saat melalui smarthp dan pc. Selain itu bagi pelanggan yg belum buat keputusan utk membeli, anda boleh buat teknik wasup hantu dan teknik saka fb.  Teknik wasup hantu akan memnyebabkan customer terpaksa membeli dari anda disebabkan anda followup dgn menggunakan komunikasi sistem yg berkesan. Teknik saka fb pula ttg bagaimana nak buat customer anda sentiasa lihat iklan anda di fb mereka dgn kos yg very targeted dgn menggunakan fb pixel + website . Sy juga akan share ttg sms blasting sistem utk bg pukau pelanggan selalu teringatkan anda. 

.

Dalam akaun department, kita akan share bagaimana, anda boleh rekod segala resit2 perbelanjaan anda setiap hari. Yg bestnya bukan anda yg rekod. Akaun anda yg rekod. Kita ajar cara filing online dan ofline seperti yg bakal diminta oleh auditor atau lhdn. Yg bestnya dalam akaun department ni, kita akan share kepada anda cara buat akaunting tanpa anda perlu jadi akauntan. Sistem ni adalah percuma dan online. Dari akaunting ni nanti anda boleh print report profit & loss utk disubmitkan kpd lhdn utk apply loan utk beli aset nanti. Kita juga akan share kepada anda cara nka kira tax dgn lebih detail lagi. Ramai bisnes owenr tak tahu  dgn membayar income tac, senang bank nak luluskan loan.

.

.

senang cerita , teknik2 ni yg bakal sy sharekan nanti...

.

MARKETING

teknik design gambar sentap 5min

teknik masa 60%

teknik gerila marketing

teknik offline & online marketing

teknik networking contact sphere

teknik wasup hantu

teknik facebook ads 15sen

teknik save database customer

teknik retargeting wasup hantu & fb pixel


SALES

teknik whatapps pc

teknik wasup hantu utk sales

teknik sent quotation 2 saat

teknik folow up gambar sentap

teknik closing pantas guna minisite

teknik sent invoice  2 saat

teknik CTA copywriting

teknik history order customer


ACCOUNT 

teknik lulus loan guna loan profiling

teknik cara bank kira kapasiti loan kita

teknik sain tac

teknik Rekod Hutang & Balance

teknik formula bisnes nabi

teknik 2000

teknik record payment 2 saat

teknik record expenses

teknik perbelanjaan ikut kategori

teknik buat filing 7 tahun utk audit

teknik colect hutang secara halus


OPERATION

teknik control operation

teknik Job order 


PURCHASING 

teknik operation team buat kerja (JO)

teknik order barang dgn supplier (PO)

teknik inventory checklist



HUMAN RESOURSE 

teknik lompat katak

teknik iklan pekerja tak putus

teknik interview 10 org sehari dalam 2 minit

teknik nak scan staff

teknik kpi puji & pecat

teknik cari pekerja mahir

teknik 3 pekerja rm1200 jer



jgn lepaskan peluang anda! 

sistemkan, control dan multiply bisnes anda untuk ia autopilot jalan tanpa anda!


daftar sekarang!! terhad utk 20org shj setiap sessi.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
50% EARLYBIRD Seminar Rahsia BIsnes Bersistem di Johor Bharu 21/4/2017 Jumaat 9pg - 1tghr di Hotel Zam Saham HABIS STOK
90% Discount EARLY BIRD Bengkel BIsnes Bersistem di Johor Bharu 21/4/2017 Jumat 2ptg - 6ptg di Hotel Zam Saham, Senai
4
JUMLAH
GST (6%)
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran