EBOOK TENTANG BAGAIMANA GUNA ENTERPRISE JER BOLEH DAPAT LOAN DARI BANK

EBOOK TENTANG BAGAIMANA GUNA ENTERPRISE JER BOLEH DAPAT LOAN DARI BANK

Assalamualaikum


Terima kasih sbb berminat, 


Sepatutnya harga nilai ilmu ebook ni harganya beribu-ribu tauSebab dengan ebook ni, insyaallah anda boleh beli  aset seperti kereta, rumah dan kembangkan bisnes untuk beli van atau pun kedai walaupun guna enterprise jerr tau.



dipendekkan cerita,  

Ebook ini adalah cerita kisah tentang fazli yg seorang peniaga pasar malam yg menjual murtabak. Bertahun-tahun beliau berniaga, tapi bila nak beli kereta jer, loan reject, bila nak beli rumah jer , loan tak lulus, bila nak beli van baru utk berniaga pun bank susah nak bagi loan, 


Sehinggalah beliau bayar cukai incometax yg sedikit  boleh dapat senang lulus loan bank beli rumah, kereta dan 3 biji van untuk bisnes murtabak pasar malam dia. Bila ada ilmu cukai. Kalau xda ilmu incometax planning , nanti kena bayar cukai yg sgt banyak. Cerita selanjutnya nanti anda boleh download ebook kejap lagi..


JADI BAGAIMANA GUNA ENTERPRISE JER BOLEH DAPAT LOAN DARI BANK?


Jawapannya adalah dgn membayar cukai lhdn. Bank akan percaya income bisnes anda. Walaupun anda berniaga gerai atau buat bisnes online kecil-kecilan.


Ramai sangka kena bayar banyak cukai. Sebenarnya tak banyak jika anda buat #taxplanning , belajar ilmu cukai dan faham tentang benefit yg anda akan dapat. Antara sng dapat pinjaman dari bank. Contohnya, jika anda bayar cukai rm1k setahun, anda boleh dapat loan property bernilai rm200k. Hebat bukan?


Dengan membuat planning & membayar cukai dari keuntungan bisnes anda, anda boleh dapat :-
Loan beli rumah 
Loan beli kereta
Loan beli van
Loan kembangkan bisnes 
Loan beli machine bisnes
Loan beli stok
Loan renovate kedai
Loan buka cawangan


Nak dapat kan ebook CELIK TAX yg bernilai rm30 ? Ebook ini menceritakan ttg en fazli, seorang peniaga murtabak yg berjaya mendapat loan dari bank utk memiliki kereta honda, rumah sendiri dan membeli 3 van utk cawangan bisnes murtabaknya.


BOLEH DAPATKAN EBOOK INI SEKARANG!



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Celik Tax Guna Enterprise
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran