Ca$hflow Raya Bisnes Owner Johor Bharu ( 22Jun 9pg - 5ptg di UTC Johor Bahru)

Ca$hflow Raya Bisnes Owner Johor Bharu ( 22Jun 9pg - 5ptg di UTC Johor Bahru)
 



ADAKAH ANDA PENING NAK REKOD RESIT PERBELANJAAN SEHARIAN BISNES ANDA?





ADAKAH ANDA TAK PERNAH SIMPAN REKOD RESIT PERBELANJAAN SEHARIAN BISNES ANDA?






AWAS!! SEBAB Anda tertakluk dengan AKTA ACP1967

ANDA DALAM KEADAAN BAHAYA SEBAB KEMUNGKINAN ANDA BAKAL DISABITKAN KESALAHAN DIDENDA & DIPENJARA OLEH SEBAB TAK SIMPAN REKOD SELAMA BERBISNES!








    SEBENARNYA...

    LHDN nak anda simpan resit secara fizikal, resit ni kena simpan 7 tahun tau...



    JgN BIMBANG...

    JIka anda dah baca sampai sini, bermakna anda dah start ambil tahu tentang kewajipan anda sebagai rakyat malaysia.
    Dan yang bestnya, jika anda betul2 follow 100% incentif kerajaan, anda boleh dapat incentif cukai dan mungkin hanya perlu declare cukai dan tak perlu bayar cukai secara sah!


    Ingat ya, warrent buffet, orang yang paling kaya didunia, tiap2 tahun beliau declare tax, tapi tax yang beliau kena bayar lebih rendah dari tax yg perlu dibayar oleh secretary dia . Bermaksud, orang kaya, kebanyakkan tak bayar tax secara sah!




    sebelum itu, apa kata anda lihat dulu testimoni peserta kita...


    TESTIMONI PESERTA

    "Selepas balik seminar dan bayar cukai Rm1167 jer, sy dapat loan beli property rm567k guna statement bisnes enterprise  " ~ Tn Ifwat Anggur Solution Enterprise, Pakar Website






    "Selepas hadir seminar, loan bisnes sy lulus

    rm450,000 untuk beli mesin" ,

    ~Tn Wafiq Ruang Idea Sdn Bhd , Pakar Kitchen Kabinet




    " 8 tahun saya duduk dirumah mertua, alhamdulillah, kini dah ada rumah sendiri selepas hadir seminar, Loan rumah sy lulus rm350k dengan hanya membayar cukai rm2017 shj !"
    ~ En ahmad (Pakcik Aal) Ellyz Fashion Enterprise & ejen hartanah berdaftar

     

    SIAPA YANG SESUAI HADIR?
    1) pemilik enterprise yg sales rm10k keatas
    2) pemilik sdn bhd yg dah ada akaunting sistem, tapi tak faham lagi baca report akaunting.
    3) staff anda, tp bahaya siket kalau staff anda dtg sbb mungkin nanti dia take over bisnes anda nanti bila tahu ilmu yg sy share ni.


    SIAPA YANG TAK SESUAI HADIR?
    1) ejen unit trust
    2) akauntan, tax agen, company secretary.
    2) sesiapa yg dah tahu , dah amal dan dah master dalam bidang ini.


    APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?
    1) sejarah duit , celik tax & debt.
    2) kenapa org kaya tak simpan duit
    3) financial statement yg banker nak
    4) rules nak jadi kaya
    5) cara nak elakan duit "dicuri" hampir 50% secara beristem .
    6) cara audited susun file ikut kategory utk akaun utk bisnes enterprise & sdn bhd
    6) teknik OPM (other people money)
    7) Kenapa orang kaya bayar cukai sedikit secara sah, tapi mereka kaya!
    7) Demo Akaunting sistem Niagawan (bonus)
    8) Bagaimana nak travel percuma (bonus)

    sy terangkan asal usul sejarah duit, kenapa orang kaya jadi kaya bila tak simpan duit, dan bagaimana nak mengelakkan diri dari perangkap “jerat” keewangan yang dipasang oleh "penjerat" profesional yg menggunakan duit anda untuk menjadi kaya .


    SIAPAKAH TUAN FAIZAL ?






    Dapat bergambar dgn mentor terbaru saya, beliau merupakan Certified Public Accountant &  Worldclass Tax Mentor

    TAX free wealth accountant, mr Tom Wheelright , beliau adalah advisor kepada Robert Kyosaki  beliau merupakan advisor utk team tax dan akauntan robert kyosaki yg memiliki 6500 unit property menggunakan teknik OPM.  Sgt best, dulu beliau jd studentA bekerja di Ernst & Young dan 500 fortune company . Skg dah totally jd studentC.








    TESTIMONI
    "Baru saya tahu duit sy pergi mana, baru sy faham OPEX, CAPEX , elaun modal, Susut nilai & insentif kerajaan yg sangat menyokong usahawan berbanding kalau kita makan gaji"
    ~ Razak pemilik enterprise

    " LHDN dah hantar surat layang kat saya, mujurlah dah setel buat TAXreview bila jumpa tuan faizal"
    ~ Adawiyah Pemilik Enterprise

    " Tahun lepas sy kena bayar tax rm40k, alhamdulillah, selepas jumpa dgn Tn Faizal sy dapat cara untuk bagaimana cukai tersebut dijimatkan dari rm40k ke rm4000 ke rm400 ke rm40 dengan hanya membuat apa yg kerajaan suruh para usahawan buat melalui taxplanning & akauntax, alhamdulillah kini sy dah tahu sebab kenapa saya kena sdn bhd "
    ~ Tn Ammar Pemilik enterprise

    "Lepas jumpa Tn Faizal, baru saya tahu pentingya akaunTAx dalam bisnes kita. Selama ni baru saya tahu duit sy hilang ke mana selepas buat rekod bookeping audited secara bersistem " ~ Yazid pemilik Enterprise

    one of our client , Byond Succes Sdn Bhd, Tuan Abdul Basit









    YURAN kebijaksanaan (kita tak caj mahal sbb kita mmg betul2 mahu share benda ini kepada anda sbb ilmu ni biasanya org akan caj ribu2 utk bagi anda faham sbb anda bakal jimat ribu2 sbb cukai yg anda bayar akan berjaya dijimatkan gila2 secara sah disisi undang2 )



    Yuran

    PROMO #superEARLYBIRD !
    ( jika daftar sebelum 8 JUN)
    ...tinggal 9 jer lagi..
    tiket rm100 seorang (daftar seorang)
    tiket rm80 seorang (daftar berdua)
    tiket rm60 seorang (daftar bertiga)


    PROMO EARLYBIRD !
    ( jika daftar sebelum 15 JUNE )
    tiket rm120 seorang (daftar seorang)
    tiket rm100 seorang (daftar berdua)
    tiket rm80 seorang (daftar bertiga)

    NORMAL PRICE !
    tiket rm150 seorang (daftar seorang)
    tiket rm 120 seorang (daftar berdua)
    tiket rm 100 seorang (daftar bertiga)


    MASA & TEMPAT
    Sabtu 9 pg - 5ptg
    di Dewan Seminar UTC Kota Bharu


    banyak lagi testimoni disini !







    p/s: nilai ilmu ni orang lain biasa caj ribu2 utk tahu dan faham.

    Kami mmg ingin bantu akaun & tax anda sbb rata2 orang kaya menjadi kaya apabila mereka faham tentang ilmu akaun, tax & debt.



    SISTEMKAN RESIT BISNES ANDA DENGAN SISTEM BOOKEPING YANG GET READY TO BE AUDITED OLEH LHDN DAN KASTAM !



    TUKARKAN RESIT YG BERSEPAH KEPADA FILING YG BERSISTEM !!


    JOM JOIN SEMINAR CA$HFLOW BISNES OWNER UNTUK START SISTEMKAN BISNES ANDA!~







    cepat ....seat #SuperEARLYBird tinggal 9 jerk lagi

    next seminar, lepas ni mungkin kita buat bulan december pulak.



    jika anda daftar sekarang kita bagi bonus
    #1
    FREE starter pack sistem akauntax niagawan
    sebaik shj anda daftar, kita akan courier ke rumah/pejabat anda.
    Anda try testing guna dulu, nanti dalam seminar , kita akan tunjukkan demo cara guna sistem niagawan ni.

    Kita akan tunjukkan cara nak buat quotation, resit , payment voucher, rekod lejar dan cara baca akaunting report , Boleh juga nak gunakan sebagai POS sistem jika bisnes anda adalah jenis retail mahupun online.





    #2
    Anda nak Tak TRAVEL Naik Kapal Terbang “AROUND THE WORLD secara percuma !! ya.. Percuma!! 

    segala perbelanjaan bisnes mengunakan sekeping debit card ( jgn risau.. ianya bukan credit card) boleh memberikan anda point tau.
    Point tersebut anda boleh convert kepada tiket flight Air Asia. 

    belanja rm2 = 1 point airasia 
    belanja rm10k sebulan = 5k point air asia. 
    belanja rm50k sebulan = 25k point air asia. 
    belanja rm100k sebulan = 50k point air asia. 
    12 bulan kumpul = 60k hingga 600k point setahun.



    jika ada nak pergi Krabi Thailand contohnya, 
    anda hanya perlukan 6000 point sehala. 
    JIka sebulan / setahun anda boleh dapat 60k point, bermakna anda boleh dapat  5 keping tiket free pergi dan balik .

    wow... kan boleh guna tu untuk travel belanja staf sebagai reward kepada mereka dgn tak pyh keluar satu sen pun utk beli tiket flight kan...


     

    pheww. nak travel g mana? sebut aje. 

    bisnes korang belanja berapa sebulan?
    boleh guna untuk transfer gaji kpd staff dan untuk bayar supplier
    pun boleh untuk dapat point .
    Manfaatkan perbelanjaan harian bisnes anda!  


    wow... memang BEST Seminar ni. Kita akan jumpa face2face, anda boleh tanya apa sahaja soalan kat sy nanti

    Jd, tunggu apa lagi ? daftarlah sekarang 
    jika tak best, sy pulangkan balik duit anda.




    Yuran

    PROMO #superEARLYBIRD !
    ( jika daftar sebelum 8 JUN)
    ...tinggal 9 jer lagi..
    tiket rm100 seorang (daftar seorang)
    tiket rm80 seorang (daftar berdua)
    tiket rm60 seorang (daftar bertiga)


    PROMO EARLYBIRD !
    ( jika daftar sebelum 15 JUNE )
    tiket rm120 seorang (daftar seorang)
    tiket rm100 seorang (daftar berdua)
    tiket rm80 seorang (daftar bertiga)

    NORMAL PRICE !
    tiket rm150 seorang (daftar seorang)
    tiket rm 120 seorang (daftar berdua)
    tiket rm 100 seorang (daftar bertiga)


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    #SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Johor 22 June 9.30 pagi - 5.30ptg) HABIS STOK
    #EarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Johor 22 June 9.30 pagi - 5.30ptg) HABIS STOK
    NORMAL PRICE Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Johor 22 June 9.30 pagi - 5.30ptg)
    1
    JUMLAH

    Kos Penghantaran

    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau

    Butiran Pembayaran