Ca$hflow Raya Bisnes Owner Shah ( 30 Jun 10pg - 5ptg di No74a, Jln Badminton 13/29 , Shah Alam)

Ca$hflow Raya Bisnes Owner Shah ( 30 Jun 10pg - 5ptg  di No74a, Jln Badminton 13/29 , Shah Alam)


ADAKAH ANDA PENING NAK REKOD RESIT PERBELANJAAN SEHARIAN BISNES ANDA?

ADAKAH ANDA TAK PERNAH SIMPAN REKOD RESIT PERBELANJAAN SEHARIAN BISNES ANDA?


AWAS!! SEBAB Anda tertakluk dengan AKTA ACP1967

ANDA DALAM KEADAAN BAHAYA SEBAB KEMUNGKINAN ANDA BAKAL DISABITKAN KESALAHAN DIDENDA & DIPENJARA OLEH SEBAB TAK SIMPAN REKOD SELAMA BERBISNES!



SEBENARNYA... LHDN nak anda simpan resit secara fizikal, resit ni kena simpan 7 tahun



JgN BIMBANG...

JIka anda dnda dah baca sampai sini, bermakna anda dah start ambil tahu tentang kewajipan anda sebagai rakyat malaysia.
Dan yang bestnya, jika anda betul2 follow 100% incentif kerajaan, anda boleh dapat incentif cukai dan mungkin hanya perlu declare cukai dan tak perlu bayar cukai secara sah!



Ingat ya, warrent buffet, orang yang paling kaya didunia, tiap2 tahun beliau declare tax, tapi tax yang beliau kena bayar lebih rendah dari tax yg perlu dibayar oleh secretary dia . Bermaksud, orang kaya, kebanyakkan tak bayar tax secara sah!






sebelum itu, apa kata anda lihat dulu testimoni peserta kita...

TESTIMONI PESERTA

"Selepas balik seminar dan bayar cukai Rm1167 jer, sy dapat loan beli property rm567k guna statement bisnes enterprise  " ~ Tn Ifwat Anggur Solution Enterprise, Pakar Website






"Selepas hadir seminar, loan bisnes sy lulus rm450,000 untuk beli mesin" ,

~Tn Wafiq Ruang Idea Sdn Bhd , Pkaar Kitchen Kabinet





" 8 tahun saya duduk dirumah mertua, alhamdulillah, kini dah ada rumah sendiri selepas hadir seminar, Loan rumah sy lulus rm350k dengan hanya membayar cukai rm2017 shj !"
~ En ahmad (Pakcik Aal) Ellyz Fashion Enterprise & ejen hartanah berdaftar




SIAPA YANG SESUAI HADIR?
1) pemilik enterprise yg sales rm10k keatas
2) pemilik sdn bhd yg dah ada akaunting sistem, tapi tak faham lagi baca report akaunting.
3) staff anda, tp bahaya siket kalau staff anda dtg sbb mungkin nanti dia take over bisnes anda nanti bila tahu ilmu yg sy share ni.

SIAPA YANG TAK SESUAI HADIR?
1) ejen unit trust
2) akauntan, tax agen, company secretary.
2) sesiapa yg dah tahu , dah amal dan dah master dalam bidang ini.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?
1) sejarah duit , celik tax & debt.
2) kenapa org kaya tak simpan duit
3) financial statement yg banker nak
4) rules nak jadi kaya
5) cara nak elakan duit "dicuri" hampir 50% secara beristem .
6) cara audited susun file ikut kategory utk akaun utk bisnes enterprise & sdn bhd
6) teknik OPM (other people money)

sy terangkan asal usul sejarah duit, kenapa orang kaya jadi kaya bila tak simpan duit, dan bagaimana nak mengelakkan diri dari perangkap “jerat” keewangan yang dipasang oleh "penjerat" profesional yg menggunakan duit anda untuk menjadi kaya .

SIAPAKAH TUAN FAIZAL ?





Dapat bergambar dgn mentor terbaru . world class tax

TAX free wealth accountant, mr Tom Wheelright , beliau adalah advisor kepada Robert Kyosaki  beliau merupakan advisor utk team tax dan akauntan robert kyosaki yg memiliki 6500 rumah guna duit org.  sgt best, dulu beliau jd studentA bekerja di ernst & young dan 500 fortune company . skg dah totally jd studentC.









TESTIMONI
"Baru saya tahu duit sy pergi mana, baru sy faham OPEX, CAPEX , elaun modal, Susut nilai & insentif kerajaan yg pro menyokong peniaga berbanding makan gaji"
~ Razak pemilik enterprise

" LHDN dah hantar surat layang kat saya, mujurlah dah setel buat TAXreview bila jumpa tuan faizal"
~ Adawiyah Pemilik Enterprise

" Tahun lepas sy kena bayar tax rm40k, alhamdulillah, selepas jumpa dgn Tn Faizal sy dapat cara untuk bagaimana cuaki tersebut dijimatkan dari rm40k ke rm4000 ke rm400 ke rm40 melalui taxplanning & akauntax, alhamdulillah kini sy dah tahu sebab kenapa saya kena sdn bhd "
~ Tn Ammar Pemilik enterprise

"Lepas jumpa Tn Faizal, baru saya tahu pentingya akaunTAx dalam bisnes kita. Selama ni baru saya tahu duit sy hilang ke mana selepas buat rekod bookeping audited secara bersistem " ~ Yazid pemilik Enterprise

one of our client , byond succes sdn bhd, tuan abdul basit







dulu saya bagi percuma, tapi ramai yg daftar tapi tak datang last minit sebab takda komitment, jadi kita akan kena kanlah sedikit yuran kepada komitment anda untuk anda datang. JIka anda tak datang, duit anda akan burn ya.

YURAN kebijaksanaan (kita tak caj mahal sbb kita mmg betul2 mahu share benda ini kepada anda sbb ilmu ni biasanya org akan caj ribu2 utk bagi anda faham sbb anda bakal jimat ribu2 sbb cukai yg anda bayar akan berjaya dijimatkan gila2 secara sah disisi undang2 )

SEKARANG ! KITA ADA PROMO SUPER EARLYBIRD ! ( jika daftar sebelum 1 June)
tiket rm50 seorang (daftar seorang) tinggal 9 jer
tiket rm40 seorang (daftar berdua) tinggal 9 jer
tiket rm30 seorang (daftar bertiga) tinggal 9 jer

PROMO EARLYBIRD ! ( jika daftar sebelum 15 june)
tiket rm60 seorang (daftar seorang)
tiket rm50 seorang (daftar berdua)
tiket rm40 seorang (daftar bertiga)

NORMAL PRICE ! ( jika daftar sebelum 28 june)
tiket rm100 seorang (daftar seorang)
tiket rm 80 seorang (daftar berdua)
tiket rm 60 seorang (daftar bertiga)

MASA & TEMPAT
Sabtu 9pg - 1 tghari
di Office TheCeo Holding
No74a, Jln Badminton 13/29
Shah Alam Seksyen 13
(berhadapan Richworks Dr Azizan )

banyak lagi testimoni disini !







p/s: nilai ilmu ni orang lain biasa caj ribu2 utk tahu dan faham. Kami mmg ingin bantu akaun & tax anda sbb rata2 orang kaya menjadi kaya apabila mereka faham tentang ilmu akaun, tax & debt.




SISTEMKAN RESIT BISNES ANDA DENGAN SISTEM BOOKEPING YANG GET READY TO BE AUDITED OLEH LHDN DAN KASTAM !




TUKARKAN RESIT YG BERSEPAH KEPADA FILING YG BERSISTEM !!


JOM JOIN SEMINAR CA$HFLOW BISNES OWNER UNTUK START SISTEMKAN BISNES ANDA!~







cepat ....seat #SuperEARLYBird tinggal 9 jerk lagi ,

next seminar, lepas ni mungkin kita buat bulan december pulak.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
#SuperEarlyBird Ca$hflow Bisnes Owner (Shah Alam Sabtu 30June 10pagi - 5ptg)
5
#EarlyBird Ca$hflow Bisnes Owner (Shah Alam Sabtu 30June 10pagi - 5ptg)
18
NORMAL PRICE Ca$hflow Bisnes Owner (Shah Alam Sabtu 30June 10pagi - 5ptg)
28
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran