10 lokasi Seminar Ca$hflow Bisnes Owner + FREE 1 Bulan Trial Akauntax Sistem

10 lokasi Seminar Ca$hflow Bisnes Owner + FREE 1 Bulan Trial Akauntax Sistem
LOKASI & DATE TOUR 1 MALAYSIA di (10 lokasi )



NEXT UTC terengganu sabtu 21July 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SOLD OUT
SEAT EARLYBIRD ! TINGGAL SEDIKIT
SEAT NORMAL ! SELLING FAST

Penang ahad 22 July 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SOLD OUT
SEAT EARLYBIRD ! TINGGAL SEDIKIT
SEAT NORMAL ! SELLING FAST



Theceo Shah Alam SAbtu 28 Julai 9pg - 5ptg 
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



UTC J. Bharu Sabtu 4 ogos 9pg-5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



UTC Kuching Serawak sabtu 11 Aug 9pg-5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !




UTC KK Sabah  sabtu 12 Aug 2ptg-10mlm
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



FAMA kota bharu sabtu 23 Aug 9pg-5ptg (Hari ke2 raya Haji )
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !




Melaka Jumaat 31 ogos 9pg - 5ptg (hari merdeka)
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !
SEAT NORMAL !

StarCity Alor Star ahad 9 sept 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !


NEXT HOTEL DE PALMA AMPANG KL
ahad 15 Sept 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !
SEAT NORMAL !



 









JgN BIMBANG...

JIka anda dah baca sampai sini, bermakna anda dah start ambil tahu tentang kewajipan anda sebagai usahawan malaysia. Anda adalah bisnes partner kerajaan sebab anda meneydiakan peluang pekerjaan kepada hampir 14juta rakyat malaysia!
Syabas.
Dan yang bestnya, jika anda betul2 follow 100% incentif kerajaan, anda boleh dapat incentif cukai dan mungkin hanya perlu declare cukai dan tak perlu bayar cukai secara sah!


Ingat ya, warrent buffet, orang yang paling kaya didunia, tiap2 tahun beliau declare tax, tapi tax yang beliau kena bayar lebih rendah dari tax yg perlu dibayar oleh secretary dia . Bermaksud, orang kaya, kebanyakkan tak bayar tax secara sah!



sebelum itu, apa kata anda lihat dulu testimoni peserta kita...


TESTIMONI PESERTA







 
" 8 tahun saya duduk dirumah mertua, alhamdulillah, kini dah ada rumah sendiri selepas hadir seminar, Loan rumah sy lulus rm350k dengan hanya membayar cukai rm2017 shj !"
~ En ahmad (Pakcik Aal) Ellyz Fashion Enterprise & ejen hartanah berdaftar



SIAPA YANG SESUAI HADIR?
1) pemilik enterprise yg sales rm10k keatas
2) pemilik sdn bhd yg dah ada akaunting sistem, tapi tak faham lagi baca report akaunting.
3)semua ejen yg makan komisyen
3) staff anda, tp bahaya siket kalau staff anda dtg sbb mungkin nanti dia take over bisnes anda nanti bila tahu ilmu yg sy share ni.


SIAPA YANG TAK SESUAI HADIR?
1) ejen unit trust (UT) , sbb kemungkinan sy akan bgtau cerita yg sebenar iaitu bisnes owner punya UT yg sebenar adalah pd bisnes sdn bhd yg dia sedang buat.
2) akauntan, tax agen, company secretary.
2) sesiapa yg dah tahu , dah amal dan dah master dalam bidang ini.


APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?
1) sejarah duit , celik tax & debt.
2) kenapa org kaya tak simpan duit
3) financial statement yg banker nak
4) rules nak jadi kaya
5) cara nak elakan duit "dicuri" hampir 50% secara beristem .
6) cara audited susun file ikut kategory utk akaun utk bisnes enterprise & sdn bhd
6) teknik OPM (other people money)
7) Kenapa orang kaya bayar cukai sedikit secara sah, tapi mereka kaya!
7) Demo Akaunting sistem Niagawan (bonus)
8) Bagaimana nak travel percuma (bonus)

sy terangkan asal usul sejarah duit, kenapa orang kaya jadi kaya bila tak simpan duit, dan bagaimana nak mengelakkan diri dari perangkap “jerat” keewangan yang dipasang oleh "penjerat" profesional yg menggunakan duit anda untuk menjadi kaya .


SIAPAKAH TUAN FAIZAL ?






Dapat bergambar dgn mentor terbaru saya, beliau merupakan Certified Public Accountant &  Worldclass Tax Mentor

TAX free wealth accountant, mr Tom Wheelright , beliau adalah advisor kepada Robert Kyosaki  beliau merupakan advisor utk team tax dan akauntan robert kyosaki yg memiliki 6500 unit property menggunakan teknik OPM.  Sgt best, dulu beliau jd studentA bekerja di Ernst & Young dan 500 fortune company . Skg dah totally jd studentC.








TESTIMONI
"Baru saya tahu duit sy pergi mana, baru sy faham OPEX, CAPEX , elaun modal, Susut nilai & insentif kerajaan yg sangat menyokong usahawan berbanding kalau kita makan gaji"
~ Razak pemilik enterprise

" LHDN dah hantar surat layang kat saya, mujurlah dah setel buat TAXreview bila jumpa tuan faizal"
~ Adawiyah Pemilik Enterprise

" Tahun lepas sy kena bayar tax rm40k, alhamdulillah, selepas jumpa dgn Tn Faizal sy dapat cara untuk bagaimana cukai tersebut dijimatkan dari rm40k ke rm4000 ke rm400 ke rm40 dengan hanya membuat apa yg kerajaan suruh para usahawan buat melalui taxplanning & akauntax, alhamdulillah kini sy dah tahu sebab kenapa saya kena sdn bhd "
~ Tn Ammar Pemilik enterprise

"Lepas jumpa Tn Faizal, baru saya tahu pentingya akaunTAx dalam bisnes kita. Selama ni baru saya tahu duit sy hilang ke mana selepas buat rekod bookeping audited secara bersistem " ~ Yazid pemilik Enterprise

one of our client , Byond Succes Sdn Bhd, Tuan Abdul Basit









YURAN kebijaksanaan (kita tak caj mahal sbb kita mmg betul2 mahu share benda ini kepada anda sbb ilmu ni biasanya org akan caj ribu2 utk bagi anda faham sbb anda bakal jimat ribu2 sbb cukai yg anda bayar akan berjaya dijimatkan gila2 secara sah disisi undang2 )


yuran jika daftar SEKARANG !



PROMO #SuperEARLYBIRD !
tiket rm100 seorang (daftar seorang)
tiket rm80 seorang (daftar berdua)
tiket rm60 seorang (daftar bertiga)


PROMO EARLYBIRD !
tiket rm120 seorang (daftar seorang)
tiket rm100 seorang (daftar berdua)
tiket rm80 seorang (daftar bertiga)

LAST MINIT & NORMAL PRICE !
tiket rm150 seorang (daftar seorang)
tiket rm 120 seorang (daftar berdua)
tiket rm 100 seorang (daftar bertiga)



banyak lagi testimoni disini !







p/s: nilai ilmu ni orang lain biasa caj ribu2 utk tahu dan faham.

Kami mmg ingin bantu akaun & tax anda sbb rata2 orang kaya menjadi kaya apabila mereka faham tentang ilmu akaun, tax & debt.



SISTEMKAN RESIT BISNES ANDA DENGAN SISTEM BOOKEPING YANG GET READY TO BE AUDITED OLEH LHDN DAN KASTAM !



TUKARKAN RESIT YG BERSEPAH KEPADA FILING YG BERSISTEM !!


JOM JOIN SEMINAR CA$HFLOW BISNES OWNER UNTUK START SISTEMKAN BISNES ANDA!~









next seminar, lepas ni mungkin kita buat bulan december pulak.



jika anda daftar sekarang kita bagi bonus
#1
FREE starter pack sistem akauntax niagawan
sebaik shj anda daftar, , nanti dalam seminar , kita akan tunjukkan demo cara guna sistem niagawan ni.

Kita akan tunjukkan cara nak key in lejar akaun & cash book, sbb ini adalah masalah pengguna niagawan sedia ada sebab mereka tak faham cara nak keyin dan kenapa keyin ini perlu dibuat dengan betul supaya menghasilkan report akaunting yang balance samada untuk enterprise mahupun untuk sdn bhd.

Kita juga akan tunjukkan cara buat quotation, resit , payment voucher, rekod lejar dan cara baca akaunting report , Boleh juga nak gunakan sebagai POS sistem jika bisnes anda adalah jenis retail mahupun online.









#2
Anda nak Tak TRAVEL Naik Kapal Terbang “AROUND THE WORLD secara percuma !! ya.. Percuma!! 

segala perbelanjaan bisnes mengunakan sekeping debit card ( jgn risau.. ianya bukan credit card) boleh memberikan anda point tau. Contoh, apa sahaja merchant platform yang anda belanja contohnya  fbads, belanja google ads, belanja minyak, bayar tol, bayar supplier , naik grab, bayar makan di kedai, apa sahaja, as long as anda menggunakan mesin merchant atau buat online payment melalui payment  gateway 
anda akan dapat point. 

Point tersebut anda boleh convert kepada tiket flight Air Asia. 

belanja rm20 = 1 point airasia 
belanja rm10k sebulan = 50 point air asia. 
belanja rm50k sebulan = 2500 point air asia. 
belanja rm100k sebulan = 5000 point air asia. 
12 bulan kumpul = 600 hingga 60k point setahun.
jika and abelanja di 11street, rm1 = 1 point. Bayangkan kalau anda beli kertas a4 utk, perabot utk bisnes, apa sahaja melalui 11street, anda akan dapat point. 



jika ada nak pergi Krabi Thailand contohnya, 
anda hanya perlukan 6000 point sehala. 
JIka sebulan / setahun anda boleh dapat 60k point, bermakna anda boleh dapat  5 keping tiket free pergi dan balik .

wow... kan boleh guna tu untuk travel belanja staf sebagai reward kepada mereka dgn tak pyh keluar satu sen pun utk beli tiket flight kan...


 

pheww. nak travel g mana? sebut aje. 

bisnes korang belanja berapa sebulan?
boleh guna untuk transfer gaji kpd staff dan untuk bayar supplier
pun boleh untuk dapat point .
Manfaatkan perbelanjaan harian bisnes anda!  


wow... memang BEST Seminar ni. Kita akan jumpa face2face, anda boleh tanya apa sahaja soalan kat sy nanti

Jd, tunggu apa lagi ? daftarlah sekarang 
jika tak best, sy pulangkan balik duit anda.





PROMO #SuperEARLYBIRD !
tiket rm100 seorang (daftar seorang)
tiket rm80 seorang (daftar berdua)
tiket rm60 seorang (daftar bertiga)


PROMO EARLYBIRD !
tiket rm120 seorang (daftar seorang)
tiket rm100 seorang (daftar berdua)
tiket rm80 seorang (daftar bertiga)

LAST MINIT & NORMAL PRICE !
tiket rm150 seorang (daftar seorang)
tiket rm 120 seorang (daftar berdua)
tiket rm 100 seorang (daftar bertiga)

LOKASI & DATE TOUR 1 MALAYSIA di (10 lokasi )



NEXT UTC terengganu sabtu 21July 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SOLD OUT
SEAT EARLYBIRD ! TINGGAL SEDIKIT
SEAT NORMAL ! SELLING FAST

Penang ahad 22 July 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SOLD OUT
SEAT EARLYBIRD ! TINGGAL SEDIKIT
SEAT NORMAL ! SELLING FAST



Theceo Shah Alam SAbtu 28 Julai 9pg - 5ptg 
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



UTC J. Bharu Sabtu 4 ogos 9pg-5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



UTC Kuching Serawak sabtu 11 Aug 9pg-5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !




UTC KK Sabah  sabtu 12 Aug 2ptg-10mlm
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !



FAMA kota bharu sabtu 23 Aug 9pg-5ptg (Hari ke2 raya Haji )
SEAT SUPER EARLYBIRD ! SELLING FAST
SEAT EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT NORMAL !




Melaka Jumaat 31 ogos 9pg - 5ptg (hari merdeka)
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !
SEAT NORMAL !

StarCity Alor Star ahad 9 sept 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !


NEXT HOTEL DE PALMA AMPANG KL
ahad 15 Sept 9pg - 5ptg
SEAT SUPER EARLYBIRD ! BARU DIBUKA
SEAT EARLYBIRD !
SEAT NORMAL !




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Terengganu SAbtu 21 Julai 9.30pagi - 5.30ptg) HABIS STOK
NORMAL PRICE Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Terengganu Sabtu 21 Julai 9.30pagi - 5.30ptg)
13
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Penang Ahad 22 Julai 9.30pagi - 5.30ptg) HABIS STOK
#EarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Penang Ahad 22 Julai 9.30pagi - 5.30ptg)
4
NORMAL PRICE Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Penang Ahad 22 Julai 9.30pagi - 5.30ptg)
14
#SuperEarlyBird Ca$hflow Bisnes Owner (Shah Alam Sabtu 28 julai 9.30pagi - 5.30ptg)
10
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner UTC (Kuching Serawak sabtu 11 Aug 9pg-5ptg )
9
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (UTC Sabah Ahad 12 Aug 2ptg-10mlm )
6
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (FAMA Kota Bharu 23aug 9.30pagi - 5.30ptg)
6
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Johor 4 ogos 9.30 pagi - 5.30ptg) di UTC JB
7
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Melaka Jumaat 31 ogos 9pg - 5ptg (hari merdeka))
9
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (Alor Star Ahad 9 sept 9.30pagi - 5.30ptg)
9
#SuperEarlyBird Seminar Ca$hflow Bisnes Owner (KL Ahad 15 Julai 9.30pg 5ptg) di Hotel de Palma Ampang
16
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran