LIVE Bengkel Bisnes Bersistem Ahad 9pagi - 1tghari

LIVE Bengkel Bisnes Bersistem Ahad 9pagi - 1tghari
Alhamduillah, salah seorang peserta kita setelah join beberapa bulan lepas, bila beliau apply teknik akaunting mudah, bayar tax yg sedikit, dan tahu cara bank kira capicity loan kita , beliau terus dapat dapat loan rm529k utk beli condo. Sebelum tu nk apply personal loan rm10k pun tak lepas beliau kata. Jadi tak semestinya anda boleh apply utk beli condo, anda boleh gunakan facility loan bank untuk kembangkan bisnes anda, umpamanya buka cawangan baru, beli lori ke, beli mesin ke.



Sy bg contoh. Katakan bisnes murtabak kat pasar malam. Satu gerai boleh dapat untung bersih rm3000 sebulan. Kalau buat loan beli sket2 dari 1 hingga 10 lori dan hire pekerja, income sebulan dah jadi rm3000 x 10 lori = rm30k sebulan. Kumpul 4 bulan dah boleh beli rumah apartment berharga rm120k cash. Amacam?



Faham tak modal diperlukan untuk membesarkan bisnes kita? . Kalau nak kumpul cash pun boleh, masalahnya , lambat kan. Itu sebab kita gunakan facility bank untuk besarkan bisnes kita, untuk dapatkan lagi untung. Yg penting kita tahu cashflow dan profit & loss bisnes kita. Itu sebabnya sy nak bagi anda free ONLINE CLOUD accounting sistem bila anda join bengkel nanti.



==========
3 SEBAB KENAPA ANDA PERLU HADIR KE BENGKEL NANTI
==========


✔ SOFTWARE AKAUN PERCUMA NO. 1 DI DUNIA. Lebih 1.7 juta pengguna dari 200 buah negara sejak 2010.  Kenapa perlu pakai excel atau tulis dalam buku 555 lagi?


✔ REPORT AKAUNTING DIHUJUNG JARI!  Bila dah ada sistem akauntiing sendiri, senang jer anda nak print report yg diperlukan untuk sumbit income tax di LHDN & KASTAM seperti profit & loss, balance sheet, trial balance dan GST report.


✔ KLIK KLIK, SIAP! Boleh link ke Maybank2u, CIMB Clicks & RHB Online setiap masa. Anda dapat jimat masa dan suruh staff anda jer check menggunakan kaedah ini.


✔ JIMAT 7 KALI GANDA! Tak perlu beli software akaun mahal mahal dan bayar caj akauntan beribu ringgit. Jimat duit anda untuk kegunaan mengembangkan biz anda.

.

.
Ramai peniaga yang nak tahu untung @ rugi bagi perniagaan mereka... TETAPI ramai yang TIDAK mampu mengeluarkan belanja untuk membeli SOFTWARE ACCOUNT...
.

.
Terutamanya peniaga kecil-kecilan... Adalah sangat penting bagi sesebuah perniagaan untuk mempunyai rekod perniagaan yang lengkap bagi memastikan perjalanan perniagaan tersebut berjalan dengan baik...
.

.
CUMA, ramai peniaga beranggapan yang buat account ni senang... Sebenarnya tidak... Pelajar yang baru habis Diploma Accountancy juga mengambil masa untuk mahir... Mereka dah pandai Basic Account... Cuma BERMASALAH dalam mengaplikasikan penggunaan Software Accounting...
.
.
.
Dalam tempoh beberapa bulan yang lepas, Kita telah melatih ramai USAHAWAN belajar menggunakan Software Accounting... Adalah penting untuk belajar menggunakan Software Accounting dengan betul supaya Perniagaan direkod dengan BETUL...
.
.
=================================
Software yang digunakan juga adalah 100% PERCUMA

BUKAN Template Excel
BUKAN Trial
TIADA Yuran Bulanan / Tahunan
=================================


bayangkan nanti anda jadi macam Tan Sri Syed Mokhtar Bukhari, kan ada banyak bisnes, jadi kena ada banyak akaunting sistem, 1 Bisnes 1 akaunting sistem. Sy boleh ajar anda cara buat semua akaunting untuk company tersebut secara percuma. Kalau tak anda nak kena bayar beribu-ribu tau kos akaunting.


dan yg best nya, semua resit belanja anda boleh snap jer kat handphone tau, jadi takda masalah nak simpan 7 tahun seperti yg disaran kan oleh LHDN. cer tgk gambar bawah ni, snap jer gambar.. terus zasss... masuk dalam sistem..



biasanya, CER ANDA KIRA.... biasanya org akan beli software akaunting seperti dibawah


Software Akaun
dari RM2,000 untuk 1 user sahaja
Caj Akauntan
dari RM1,999
Jumlah Keseluruhan
dari RM3,999

Giler Mahal!


Kena bayar setiap tahun pulak tuh!


Tapi…


Hari ini, saya nak bagi diskaun…


ANDA JOIN BENGKEL NI ANDA AKAN DAPAT


  • Software Akaun Online PERCUMA SEUMUR HIDUP (nak banyak bisnes pun boleh)
  • Software Akaun Online PERCUMA SEUMUR HIDUP (nak banyak user pun boleh)
  • wasap group support utk Teknik Cukai
  • wasap group support utk Teknik Zakat
  • wasap group support utk Jom ke Sdn Bhd
  • Personal coaching dgn sy 15minit.


HARGA DISKAUN KAW KAW


Harga Sebenar Bengkel Bisnes Bersistem ini ialah RM3999 memandangkan anda akan dapat bawa pulang sistem akaunting nanti.


biasanya nya harga RM997 jer!


Kita  bagi DISKAUN KAW2 iaitu hanya RM300 jer utk daftar skg ...


Yuran BENGKEL EARLYBIRD (JIKA DAFTAR SEKARANG!)

seorang  RM3997    RM997   rm300 jer seorang 



MAHAL? 

Cer try tolak RM3,999 tadi dengan RM300, minimum JIMAT 90% discount kot dari rm3999 kepada RM300 kot. Kena ingat, kalau beli software komersil & upah orang akaun, kena bayar tahunan. Bila anda join Bengkel Bisnes bersistem ni hanya sekali bayar dan kami bagi ilmu urus duit.


LIHAT TESTIMONI PESERTA






daftar sekarang dibawah! (sementara ada kosong)

Jgn lupa kita akan laptop ! standby kan laptop/pc anda



sjgn lupa bawa laptop jika anda nak join. sbb kita akan buat akaunting sistem

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

GST (6%)
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran